Hello world!

Ce-mi place cum suna “Hello world!”

Iata, dragilor, ca a venit momentul ca GloryBox sa se mute in casuta proprie.

Nu s-au schimbat, de fapt, foarte multe lucruri, dar le-am adus pe toate sub acelasi acoperis :) Va fi mult mai usor sa vedeti toate modelele de bijuterii create pana acum, portretele, pozele de la voi, precum si informatii despre cum puteti comanda si cum se face livrarea.

Intentia initiala a fost sa fac un shop online cu bijuteriile mele. Blogul sa ramana si el pe pagina, dar nu in prim plan. Incercand sa vad cum au facut altii lucurile m-am lovit de un shop online cu produse handmade.

Isi pierduse personalitatea, caldura, apropierea de oameni. Apasai corect pe niste butoane si faceai o comanda. Mi-am dat seama ca in felul acesta se pierde esentialul din handmade. Ca voi pierde interactiunea cu oamenii care comanda de la mine. Se intampla foarte des sa schimb 3-5 mail-uri cu cineva pana se incheie o comanda, apoi sa discutam si pe YM, sa stam de vorba cate o ora cand ne intalnim sa dau produsele. Si handmade-ul este despre toate astea.

Bijuteriile si portretele pe care le fac nu sunt doar obiecte. Sunt lucruri facute cu drag, cu multa rabdare, atentie, implicare. Bijuteriile imi poarta amprentele (la propriu), iar dupa 10 ore de desen la un portret cunosc fiecare linie a fetei unei persoane (aspect care ma fascineaza). In opinia mea o interfata rigida de comanda a produselor le rapeste personalitatea si le transforma in produse de serie.

Prin urmare, va astept in continuare in acelasi format bloggaresc :)

Bine ati venit!

GloryBox logo

Disclaimer tehnic

A trebuit sa ma descurc in mare masura singura cu ceea ce vedeti astazi aici. Am primit putin ajutor, dar de la cineva ne-specializat pe web, astfel ca mainile noastre au fost destul de legate. Astfel:

  • design-ul nu este unul original, este o tema gratuita. Mi-ar fi placut sa va primesc intr-un mediu personalizat dar, din pacate, deocamdata nu a fost posibil.
  • mi-ar fi placut, de asemenea, ca si partea de programare sa fie personalizata si sa nu fie nevoie sa va trimit pe Flickr pentru a vedea descrierea si pretul unui produs. Din pacate, nici asta nu s-a putut.
  • deocamdata site-ul se incarca putin mai greu. Mi s-a spus ca de vina este hosting-ul. Sper sa rezolv si problema asta in curand