A fost Green Fair Editia IV

Eu inca sunt in convalescenta :)

Ma bucur ca am scris primul post sub influenta starii, deoarece aseara am fost mult prea obosita sa scriu ceva, iar acum emotia a mai cedat sub influenta starii fizice teribile pe care o am.

Arsura de pe spate este ceva mai grava decat ma asteptam, ma cam dor muschii si asta ma oftica pentru ca imi e dor sa ma urc pe banda si sa alerg pana imi scuip plamanii (da, nu e o exprimare foarte draguta, dar e plastica), ma dor gambele pentru ca de 3 zile am niste carcei foarte durerosi, am degetele amortite de cate noduri am facut zilele trecute si inca ma simt calcata de tren de oboseala.

De ce am descris atat de detaliat starea fizica negativa? Pentru ca, prin contrast, sa va dati seama cat de misto a fost. Pentru ca starea asta nu inseamna absolut nimic, ci doar arata cat de puternica a fost emotia momentului, deoarece emotional ma simt exceptional. Cred ca e si o urma de senzatie masochista de bine, ca si cum fara toata aceasta solicitare rezultatul nu ar fi fost atat de puternic. Stiti povestea: lucrurile mari cer sacrificii :)

In curand revin cu detalii despre urmatorul targ de la finalul acestei saptamani, pana atunci va las sa admirati pozele de la targ :)

[flickr-gallery mode="photoset" photoset="72157620099003643"]