A fost Art’Abilitate Editia I

Art’Abilitate a fost un eveniment plecat de la o idee a Elenei care a spus la un moment dat ceva foarte frumos. Nu o sa pun si ghilimele pentru ca citarea este aproximativa: media dezvoltarii simturilor fiecarui om este aproximativ egala. Noi, oamenii fara dizabilitati, avem dezvoltate simturile oarecum in mod egal. O persoana cu o dezabilitate oarecare va compensa sub-dezvoltarea unui simt x, supra-dezvoltand un altul.

Mai pe romaneste sau ca exemplu: cei care nu mai vad compenseaza prin reorientarea energiei catre supra-dezvoltarea auzului, pipaitului, mirosului, echilibrului.

Ei, pornind de aici si pornind de la marginalizarea persoanelor cu dizabilitati, Art’Abilitate a vrut sa fie un targ la care oameni ca noi, cu oameni cu dizabilitati sa fie adusi in acelasi loc si sa fie tratati egal. Arta noastra si arta lor oferite spre cumparare trecatorilor si vizitatorilor nostri in Parcul Plumbuita. Eu zic ca a reusit foarte bine.

Eu m-am simtit foarte bine, ma declar deja dependenta de targuri :D , de interactiunea fetele, este extrem de amuzant, am facut niste arsuri solare teribile (dar nu conteaza) si m-am bucurat ca m-au vizitat cateva persoane care mi-au spus ca imi urmaresc blogul (carora le multumesc din suflet).

Nu am facut foarte multe poze, iar cele pe care le-am facut n-au iesit grozave pentru ca le-am facut in graba. Pacat, unele dintre ele cu o incadrare mai buna ar fi putut fi chiar faine de tot. Iata :)

[flickr-gallery mode="photoset" photoset="72157620616580943"]