Cum a fost la The Clothes Next Door si alte noutati

La cea de-a doua editie a “The Clothes Next Door” a fost fain, mai fain decat prima oara. Si mi se pare interesant ca reusesc sa spun asta in conditiile in care vizitatorii nu prea s-au uitat la handmade (sunt totusi foarte multumita si de propriile vanzari), deoarece venisera pentru vintage, lucru care mi se pare foarte tare. Inseamna ca exista o nisa pentru asta, inseamna ca exista oameni pasionati de vintage, inseamna ca organizatorii au reusit sa atraga exact oamenii potriviti. Felicitati inca o data pentru organizare!

Ideea este ca eu, ca persoana (recunosc) nu foarte pasionata de vintage, am ramas impresionata ca incet incet ajunge si la noi aceasta cultura. Cred ca mai frumos intelegeti despre ce e vorba din acest interviu.

Acum pozele si noutatile. Nu am decat 2 poze de la targ pentru ca lumina si aparatul nu mi-au permis sa obtin cine stie ce.

Panoul Glory Box inainte de deschiderea targului si oferta de cercei cu surub:

The Clothes Next Door

Un colier cu noduri nou – snur roz-lila si pandantiv din sticla de Murano, care are si el inflexiuni rozalii pe sub cele aramii.

Pink!

Am facut si o noua varianta a unui colier mai vechi, dar foarte frumos si foarte apreciat, precum si o varianta mai simpla a lui:

C086 C090 C090

Am adaugat alte cateva pandantive si un colier japonez lung. Pandantivul cu pasare neagra imi aduce constant in minte aceasta melodie, care era preferata unei foste prietene ce tocmai s-a casatorit weekendul acesta. Poate daca ne vom mai revedea, am sa i-l daruiesc.

Black bird, free bird C087 C088 E164

Sa nu uit de brosa cu buburuza (sau magnet – cum doriti :) ) si de cea cu fluture.

Brosa buburuza Brosa fluture

In weekend va astept la Green Hours pentru o noua editie Green Fair. Mai multe detalii in curand!