A fost concediul

A trecut si perioada pe care am alocat-o relaxarii si ma asteapta un octombrie foarte foarte plin.

Sa va povestesc putin cum a fost.

Am inceput intai cu cateva zile de relaxare chiar in Bucuresti, zile in care, ce-i drept, am trisat putin si am mai lucrat.

Am continuat apoi cu cateva zile la Brasov la ai mei socri. Si aici am trisat putin cu lucrul, dar am adaugat relaxare in hamac, lectura si si! tras cu arcul (nu, mie nu mi-a facut nimeni poze, dar va arat doi arcasi zelosi):

Mi-am vizitat apoi parintii si da, si aici am trisat si am lucrat, dar am facut-o in atelierul de croitorie al mamei, alaturi de ea si bunica. Din pacate de data asta nu am avut inspiratia sa fac si poze.

Iar de final – si ceea ce a facut aceasta vacanta sa se incheie minunat – am fost 4 zile in Bucegi. Vremea a fost de partea noastra, am parcurs 45 de km de trasee montane pana in a treia zi la pranz, ne-am bucurat de o liniste absolut asurzitoare si de o singuratate aproape desavarsita, deoarece se pare ca sunt tot mai putin muntomani, ne-am incarcat bateriile la maxim (desi durerile de picioare si spate ne-ar contrazice) si ne-am intors si cu niste poze grozave ca sa demonstram contrariul celor care au uitat ce tara grozava avem si celor care cred ca Bucegii sunt plictisitori.

De maine … la treaba :)

Enjoy!

[flickr-gallery mode="photoset" photoset="72157622467094048"]

Pentru curiosi: am fost cazati la Cabana “Piatra Arsa”, 50 lei de persoana pe noapte (in afara sezonului) si unde se poate manca binisor, iar traseele au fost:

  • Busteni – Jepii Mici – Caraiman – Piatra Arsa
  • Piatra Arsa – Babele – Vf. Omul si inapoi la cabana
  • Piatra Arsa – Pestera si inapoi la cabana
  • Piatra Arsa – Jepii Mari – Busteni