Revansa la buburuze

In urma cu nu foarte mult timp, va povesteam despre o comanda speciala cu buburuze. Adica aici.

Aveam atunci dubii legate de rezistenta bratarii si se pare ca am avut dreptate. Bratara a cedat si m-a facut de rusine. Ei bine, eu am o problema cu genul asta de rusine. N-o suport, am senzatia ca ma pateaza. Asa ca trebuia sa fac tot posibilul sa repar problema. Adicatelea sa spal rusinea :)

Si am incercat asa:

BR034 R035

Sper ca au placut :)

Pentru aceeasi persoana (adicatelea Cornel, adicatelea el le-a comandat pentru prietena lui, desi cred ca aceasta ultima comanda ar putea fi si pentru un barbat) am facut urmatorul colier care imi place teribil. Este un colier zi/noapte. Pe o parte e soare, pe o parte luna. Cand am primit comanda cu descrierea de la Cornel mi-am pus mainile in cap. El nu vroia doar un soare si-o luna. Vroia un soare pe un cer senin si poate un norisor, acolo. La fel si pentru luna. Valeu, muica! Si cer si soare si nor pe acelasi pandantiv micut?!?!

Si as dori pe aceasta cale sa multumesc clientilor mei care ma ajuta cu ideile lor sa fac de fiecare data un pas mai departe. Eu sunt mai sperioasa. Poate imi imaginez ceva, dar ma bat singura pe umar si imi spun ca nu se poate. Ei, bine … se pare ca se poate.

Si am primit si permisiunea de la Cornel de a mai repeta modelul. Iupiii!

Enjoy!

C102 front C102 front detail C102 back C102 back detail

Deci ce-ati vazut voi aici e un singur colier fata-verso :)