New tokens

Inainte de a porni spre Constanta pentru targul de pe 1 Decembrie, sa va arat inca o cutiuta pe care o veti gasi acolo.

Cutia este unul dintre acele lucrusoare care imi rasar in minte pur si simplu si pe care trebuie sa incerc sa le fac chiar daca n-am idee cum. Aveam in minte o cutie aurie, dar care sa nu fie tipatoare si nici kitsch, ci mai degraba vintage. Sa va povestesc cum am facut :)

Pentru a evita auriul tipator, acesta se da in strat relativ subtire, neuniform, pe baza neagra (adica intai se coloreaza cutia in negru si abia apoi vine auriul). Se fac apoi “zgarieturi” cu maro inchis (sau “ombre brulee” cum scrie pe tubul de acrilic) in special pe la margini si colturi si abia apoi trecem la decorarea propriu-zisa.

Incercarile trecute mi-au aratat ca acest gen de auriu arata minunat combinat cu grena. Asa ca am facut si niste “zgarieturi” de aceasta culoare si in final a venit si randul macilor care mi se pare ca vin foarte frumos in completarea aspectului vintage.

Interiorul este pictat cu auriu simplu si pretios :) Si desi arata foarte bine si nelacuita, am preferat sa dau totusi un strat de lac pentru a o proteja.

JB011

Pret: 35 lei

V-am mai adus si cateva saluri noi. Doar patru de data asta, dar daca vreti sa vedeti ce mai este disponibil intrati aici.

IS038 IS037 IS039 IS036