Ce-am mai facut cand am lipsit :)

D-apoi am fost la targuri, nu v-am zis ca merg? :P

A fost intai Targul de Handmade ASID care a fost foarte reusit, iar daca n-am fi tremurat de frig si curent ar fi fost chiar minunat. Dar am tinut termosurile aproape (inventatorul lor a primit o gramada de binecuvantari :P), hainele groase si aprecierile vizitatorilor si-am dus treaba la capat cu veselie.

Am si cateva poze :)

Detaliu bijou arg ASID Targ ASID Targ ASID arg ASID

A venit apoi Merry Bazart de la Sibiu. Vizitatori am avut putini (din pacate) si pe alocuri moral picat, dar le-am cunoscut mai bine pe Daciana si Leti (si Tudor), care au dat o savoare delicioasa experientei, iar maine dupa o sedinta foto cum se cuvine am sa va arat si cu ce minunatii m-am intors de la ele.

Am adaugat multe mese la Bufnita (cred ca e singurul loc in care gramajul din meniu nu e respectat pe plus in farfurie – am senzatia ca portile sunt minim duble fata de ce vezi in meniu), castane coapte si o seara cu mult vin rosu (absolut delicios) si Karaoke (nu, noi n-am cantat, spargeam paharele si era pacat de ele :D) in Imperium si scurta noastra plimbare pana la Sibiu a fost exact ce aveam nevoie.

Pozele :D

BWE Detaliu bijou Detaliu bijou Podul Minciunilor Patinoar Sibiu Marius Sibiu Prieten de noapte Sibiu Sibiu Imperium, Sibiu Vinul din Imperium

Ajunsi acasa ne-am impiedicat inca de la usa de acest exemplar torcator si rasfatat :)

My cat :)