Cum a fost la #ArtTweetMeet

Tot incerc sa scriu articolul asta de cand a fost intalnirea. Adica de pe 19-20 decembrie. Dar … au venit sarbatorile, lenea, odihna … si s-a facut ianuarie.

Cand am ajuns acolo, sincer, nu stiam ce se va intampla – stiam ca e o intalnire a twitter-istilor si ca e cu ceva legat de arta (doh!). Ce a urmat a fost de-a dreptul minunat. Ne-am adunat cam 30 de persoane si impreuna cu gazdele noastre (multumim, Alina!) timp de 2 zile am pictat suporturi de lumanarele, apoi rame foto, ceramica, am facut origami, am pictat tricouri si la final ne-am jucat cu lut si pasta modelatore pentru bijuterii.

Dincolo de aceste detalii a fost grozav sa vezi atatea persoane, din domenii atat de diferite, lasandu-se furate de jocul de-a arta. Am vazut la inceput persoane incantate de ce urmau sa faca, am vazut persoane timide, dar am vazut si cateva figuri mature si reticente la ce urma. La final, in a doua zi, m-am tras deoparte doar pentru a-i privi si am simtit cum ma umplu de bucurie. Participau toti, cu concentrare, cu drag, cu suflete deschise, cu relaxare, cu totul la ceea ce faceau. A fost probabil una dintre cele mai emotionante imagini ale anului.

Cat despre mine … dupa o luna plina de munca in care practic zi dupa zi a facut o buna parte din lucrurile care se intamplau acolo, m-am surprins bucurandu-ma ca un copil de ce faceam. Am simtit cat sunt de norocoasa daca in conditiile date pot radia de fericire facandu-mi practic … “job-ul”.

Rama pictata a fost daruita amintire, pentru suportul de lumanare n-am lumanare :D, decorul origami a fost uitat acolo, tricoul e neterminat, iar la bijuterii mi-am bagat nasul sa ajut cum am putut. Ce va pot arata totusi este farfurioara, care a ajuns decor pe masuta din sufragerie si pentru care am primit deja cateva oferte si chiar o comanda, dar pe aceasta o voi pastra eu cu mult drag.

ArtTweetMeet

Mai jos si alte poze, pe care le-am selectat de aici. In prima poza m-am ridicat in picioare sa va dovedesc ca am fost acolo, iar in a doua sunt chiar manutele mele pictand decoratiunea orgami :)

ArtTweetMeet ArtTweetMeet ArtTweetMeet ArtTweetMeet

Abia astept urmatoarea intalnire!