Leapsa cu si despre mine

A dat vulpoiul leapsa. No, acum ce sa fac? Deja a dat de doua ori pe twitter ca nu tre’ sa uit de ea – presimt ca asa o sa o tina pana cand o scriu. Here goes …

Se pare ca trebuie sa povestesc despre 3 lucruri pe care ar fi bine sa le stii despre mine inainte de a ma scoate la cafea.

Hmm … greu, nu m-am gandit niciodata la asta.

1. Primul are 2 sub-puncte:

a. Daca esti femeie: retine, te rog, ca sunt incapabila sa discut despre moda, genti, pantofi, farduri, vedete si despre orice altceva de gen. Nu numai ca ma imbrac cu chestii care n-au nici o legatura cu moda, dar geanta mea e barbateasca si la nevoie acompaniata de rucsac, detin o singura pereche de pantofi cu toc pe care evit sa ii port mai des de o data pe an, am un singur fard (da, e negru, nu, nu imi invinetesc ochii cand il folosesc) si efectiv nu ma intereseaza ce fac vedetele.

b. Daca esti barbat: consider ca intre un barbat si o femeie poate exista doar prietenie, deci nu interpreta gresit comportamentul meu. Sunt o fire deschisa, vorbareata cand am cu cine, rad mult cand am de ce si poate, de fapt, chiar eu te-am invitat la cafea pentru ca din cauza unora dintre elementele enumerate mai sus imi este greu sa ma inteleg cu femeile (asta nu inseamna ca nu am prietene, inseamna ca sunt putine).

2. Imi plac oamenii care vorbesc mult, care se descopera, dar nu ma opri in mijlocul unei fraze, mai ales ca sa imi povestesti cum fata de ce povestesc eu, tu sau un prieten de-al tau ati facut ceva de 5 ori mai misto. Daca se intampla o data, de doua ori e ok, daca e un obicei am sa ma enervez. Am sa ma simt ca intr-o competitie in care eu pierd pentru ca nu imi place sa caut comparatii. Si urasc competitia. Pe de alta parte, nu ma lasa sa vorbesc singura. Vreau conversatie, nu un monolog.

3. Nu ma duce intr-un loc prea cu pretentii chiar daca ma anunti dinainte. Daca nu ma anunti iti garantez ca nu o sa fiu imbracata potrivit locului, iar daca ma anunti am sa ma imbrac frumos, dar am sa ma simt impaiata, nepotrivita in situatie si stresata tot timpul. Prefer locuri linistite si relaxate in care sa ma simt cumva ca acasa.

Leapsa merge mai departe (ca cica asa se face) la Gelu (chiar daca nu am vazut lepse la el pe blog, dar e o leapsa in care are ocazia sa scrie despre el, asa ca poate o accepta :P), Roxana (ca sa ne amuze si sa ne incante) si la Sorin (ca nu a mai scris de o vesnicie pe blog, muahahahaaaa). Acum sa vedem daca scrie macar unul dintre ei :D