Cum a fost la Targul Martisorului de la MTR

Si daca tot v-am aratat azi dimineata un martisor, de ce nu as continua cu o poveste despre cum a fost Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman?

Pai … au fost 5 zile de frig. Sambata cand ne-a plouat toata ziua ne inghetasera si sufletele. Ajungeam seara acasa epuizati de frig si agitatie. In doua dintre seri am reusit sa mai si lucrez, dar in celelalte abia am rezistat sa mananc ceva, sa fac un dus si sa ma prabusesc in pat.

Asa, acum ca am terminat cu aspectele negative, sa incepem povestea adevarata: a fost foarte tare! :D

Fiind primul targ de gen nu am stiut cat sa lucrez . Ei, bine .. am lucrat mult prea putin pentru ca inca incepand de sambata am terminat stocul de martisoare de prin cutii si a inceput sa se goleasca si panoul, iar duminica la ora 14.00 am ramas definitiv fara martisoare. Am pus pe panou bijuteriile, am dat si bijuterii, dar in mod clar vizitatorii venisera pentru martisoare. Anul viitor o sa stiu mai bine :)

Momentul fain a fost cand cineva mi-a spus: tu realizezi ca 700 de persoane au primit un martisor Glory Box?Si-atunci am constientizat imensitatea situatiei si m-am bucurat ca un copil.

Multumiri :D

In primul rand multumesc tuturor care au cumparat martisoare :D Dar asta e de la sine inteles. Vreau sa mai adaug dupa cum urmeaza:

As dori sa multumesc doamnei de la Kurtos Kalacs langa care am avut marele noroc sa ne situam panoul si care ne-a luat de crescut in acele zile si ne-a daruit fara drept de apel (pana cand am gasit o smecherie si ne trimiteam prietenii veniti in vizita sa ne cumpere) cozonaci secuiesti care ne-au incalzit exact in momentele cheie.

De asemenea adaug multumiri si plecaciuni eterne inventatorului termosului – nu stiu ce ne-am fi facut fara ceai si cafea calde (geniale cu colaci fierbinti).

Nu il pot omite nici pe domnul de la bufetul muzeului, fara a carui mancare traditionala calda iar nu stiu cum am fi rezistat.

La final, dar cu siguranta nu in cele din urma, impratisez si sarut cu drag un sot care n-are nici o vina ca nevasta’sa face handmade si o ajuta cu finisarea bijuteriilor, ambalarea, instalarea, o fereste de ploaie, sufera de frig alaturi de ea si o rasfata si o dragaleste fix cand are mai multa nevoie.

Tot datorita lui va pot arata si cateva poze de la targ pentru ca eu eram prea inghetata sa le fac.

Enjoy!

Targul Martisorului la MTR Targul Martisorului la MTR Targul Martisorului la MTR Targul Martisorului la MTR

Targul Martisorului la MTR Targul Martisorului la MTR