Cum a fost la “I Love Handmade”

Am sa incep saptamana tot cu un articol din seria “Cum a fost la …” cu targul I love Handmade de saptamana trecuta.

A fost ca de obicei la un targ “I love Handmade”, adica foarte fain. Probabil ca si daca vanzarile ar lipsi cu desavarsire targul ar merita datorita atitudinii Andrei si a lui Razvan, care mie imi sunt foarte dragi si le multumesc pentru ce fac pentru noi.

Andra :)

I love Handmade I love Handmade I love Handmade

Totusi nu a fost cazul de lipsa a vanzarilor. Din contra :) Si pentru ca cineva acolo sus ma iubeste, cele mai multe si mai faine vanzari (si comenzi) le-am primit sambata cand ne-a nins absolut toata ziua si cand am fost printre putinii curajosi care au acoperit standul cum s-a putut si au stat acolo asteptandu-va.

Seara inghetati, obositi si uzi, dar veseli ne-am dat un branci pana la CinemaPro si am vazut Alice in Wonderland, care a picat minunat si chiar ca intr-o tara a minunilor dupa o zi de martie care ne-a teleportat in iarna.

A doua zi soarele a tinut cu noi desi am tremurat in continuare, dar macar ne-a permis sa socializam si sa facem cateva poze. In primele poze ii puteti admira pe fratii Lupu: Adelina si Harciogul (a se citi proaspatul sot al) Mariei, apoi niste domnite care admirau cu atentie minunatiile Alexandrei, pentru ca la final sa va zambesc si eu de sub sal :)

I love Handmade I love Handmade I love Handmade I love Handmade I love Handmade

De incheiere, ca si in postarea anterioara (oricat de patetic ar suna pentru unii), as vrea sa multumesc prietenilor care mi-au adus zambete in aceste zile: domnisoarei procuror motociclist Cats pentru ca s-a indurat sa iasa din casa chiar sambata, Cristinei pentru ceaiul de tei, Alinutei pentru ghiocei, Ruxandrei pentru marul in ciocolata, lui Stelian si Nicoletei pentru induratul frigului la taclale si pentru simpla prezenta, chiar si accidentala :)