Alina si esarfele

Alina (sau pe twitter) este cea care m-a luat de manuta si pana sa ma prind eu despre ce e vorba m-am trezit facand #ArtTweetMeet-uri. Si incepand cu asta prin decembrie s-a tot tinut de organizarea unor evenimente faine, fara pretentii (care are o semnificatie cat de faina posibil in ochii mei), la care oamenii vin, participa si se simt ca acasa intre prieteni.

Ceea ce eu stiu inca de la inceput, dar ea cam uita sa (isi) aminteasca, este faptul ca Alina este foarte talentanta. Si aplicand chiar metoda ei – (“vrei sa faci x?” “da” si de-aici inainte te trezesti facand fara sa iti dai seama cand s-a intamplat), am intrebat-o daca vrea sa o rog pe mama (care are un foarte mic atelier de croitorie in Calarasi) sa ii faca esarfe pentru ca ea sa le picteze. A batut din palme, a chicotit ca un spiridus asa cum numai ea stie sa o faca si a spus da. Ce nu stia ea era ca eu deja vorbisem cu mama, ca esarfele erau deja in lucru si ca, profitand de o vizita la Calarasi, i le-am si pus in brate cu dorinta ca ea sa le picteze pana la targul din Verde Cafe din weekend-ul ce taman a trecut.

Alina a inghitit putin in sec, s-a emotionat, si-a suflecat manecile delicatelor ei maini si s-a pus pe treaba. Fiecare esarfa ascunde cate o zi intreaga de pictat si pe cuvant daca nu este fiecare in parte o micuta capodopera. Nu va faceti sperante pentru cea rosie cu fluturi deoarece are deja stapana :)

Esarfa by Alina Croitoru - VANDUTA Esarfa by Alina Croitoru - VANDUTA Esarfa by Alina Croitoru Esarfa by Alina Croitoru Esarfa by Alina Croitoru

Esarfa by Alina Croitoru - VANDUTA Esarfa by Alina Croitoru

PS: am adaugat si doua poze cu artista incantata si transmit multumiri fotografului sef, adica lui Marius :)