Tricou la apus :)

Ce credeti ca facea Andreea cu 2 zile inainte de Paste?

Aud? … “Vopsea oua?” Hmmm …nu. Ma rog, vospea si oua, iar Alina vopsea un tricou in vopseaua de oua, dar asta cu totul alta poveste :D

Andreea vopsea un maiou :D Taman ce imi refacusem stocul de maiouri negre simple pe care le port cu incapatanare pana le epuizez moral si fizic in fiecare vara cand Alina mi-a oferit cu marinimie acces la stocul ei de culori pentru textil, servetele decorative si adeziv special pentru tehnica servetelului pe textil.

“- Iupiiiiii!”, mi-am zis in gand, am ales cel mai frumos servetel al fetei si m-am pus pe treaba cu seriozitate :D

Seara nu m-am putut ocupa decat de aplicarea servetelului si a adezivului special pentru ca a trebuit sa se usuce pana a doua zi dimineata. Dupa uscare ma indoiesc ca cineva ar mai putea banui ca acolo este un servetel intrucat a capatat un aspect cauciucat foarte profi si fain.

A doua zi dimineata, cand inca toata casa dormea, m-am trecurat pisiceste in bucatarie (nu, nu sa gatesc :P), am bagat nasul in culorile pentru textil si am completat modelul de pe tricou.

Ta daaaa!

Tricou

Tricou

Intai il testez eu bine: trebuie calcat bine pentru a fixa totul si spalat manual, iar daca dupa 2-3 purtari/spalari totul e bine … cine stie ce mai facem :P