Casa cu cantec – Matasari 17

Vinerea ce-a trecut am fost la ceea ce,  intr-un mod neasteptat, s-a dovedit a fi cel mai frumos concert de folk din cate am ascultat pana acum.

De organizare s-a ocupat Marian (da, vulpoiul :P), impreuna cu e-folk, avandu-l ca invitat pe Eugen Avram.

Ce a iesit este de poveste :) Publicul a fost restrans, dar cei care s-au incumetat sa se inghesuie pe pernutele din Matasari 17, au fost oameni cu sufletul deschis, bucurosi (sau poate de-a dreptul fericiti) sa se lase incantati de muzica si de cele mai dulci versuri ce s-au scris in folk.

Bucuria mea personala a fost ca am ascultat live, pentru prima oara, cantat chiar de catre cel care a compus-o, piesa “Cantec pentru tine”, pe care mi-o canta la chitara acum deja multi ani, ori de cate ori il vizitam, un prieten foarte drag mie. Si, desi stiu ca nu-i frumos sa spun, asa cum mancarea cea mai buna e cea de la mama de acasa, tot mai mult imi place cum mi-o canta Katala :) Dar, shhhht, nu-i spuneti asta lui Eugen Avram :P

De poze s-a ocupat Mihaela Mrejeru si, prin bunavointa ei, le impart si cu voi. Cred ca lumina din ochii tuturor chiar valoreaza mai mult decat toate cuvintele pe care le-as putea insira eu aici.

Eugen Avram Eugen Avram Ovidiu Mihailescu Unii :)

Ovidiu Mihailescu si Eugen Avram Incantati :) Casa cu zambete Eu, Marius Marina, Marius, eu Altii :) Matasari 17