Flori de scos din anonimat tinute

Marti trebuia sa vina mama in Bucuresti si sa ne dam tura aproximativ bilunara prin depozitele de tesaturi si haine. Luni, undeva pe la pranz, imi amintesc absolut din intamplare ca in iarna am vrut sa imi iau o curea/centura/brau lucrate manual si n-am gasit ceva care sa imi placa. Dau cu palma peste frunte: dar eu o am pe mama! Asa ca mi-am sunat mama de urgenta si ii spun ca eu vreau centuri. Saraca mama cred ca incepe deja sa aiba emotii inainte sa imi raspunda la telefon. “Pai cum?” Pai  … imi faci cordoane de 5 cm latime, le pui intaritura serioasa, sa aiba 60 cm lungime sa se potriveasca si celor mai suple dintre fete, apoi le pui cordoane subtiri cu care sa se lege pentru a le adapta. Si adu-mi si niste bucati de voal, ce ai tu pe-acolo. “Bine, mama, iti fac si iti aduc.”

Si uite-asa, marti eram mandra posesoare a 5 centuri minunate. Am profitat apoi de faptul ca eram cu mama pe care o cunosc tot engros-istii care in mod normal nu mi-ar da 1 m dintr-un material nici batuti si mi-am luat organza in niste culori absolut minunate, iar seara, la un pahar cu vin si o vorba intre prieteni, m-am apucat de treaba.

As fi vrut sa vi le arat de ieri, dar am suferit o mica-mare interventie chirurgicala stomatologica (poveste lunga ce s-a concluzionat in necesitatea a 5 implante dentare) care m-a lasat vraiste pentru intreaga zi.

Asa ca azi va arat cu mandrie centurile cu flori care scot din anonimat orice bluza, fusta rochie banala – vezi bluza simpla neagra careia i-am accesorizat centura cu maci. Si ca sa fie totul si mai fain – unele dintre centuri sunt … personalizabile. Adica voi luati centura simpla (15 lei) careia ii puteti lua separat mai multe flori care sunt, de fapt, brose si care se pot schimba dupa dorinta, tinuta sau ce mai vreti voi.

Acestea sunt centurile care au floricele fixate:

Curea CL012 - DISPONIBILA CL012 - DISPONIBILA Curea CL012 - DISPONIBILA CL013 - DISPONIBILA Curea CL013 - DISPONIBILA

30 lei

Cele care urmeaza sunt … adaptabile.

Curea CL011 - DISPONIBILA CL011 - DISPONIBILA B026 - DISPONIBILA Curea CL014 - DISPONIBILA CL014 - DISPONIBILA B028 - DISPONIBILA Curea CL015 - DISPONIBILA CL015 - DISPONIBILA B027 - DISPONIBILA CL016 - DISPONIBILA

Centura simpla 15 lei

Brosa simpla 15-17 lei lei

Centura cu o floare – 30 lei

Eu sunt foarte entuziasmata de ele si abia astept sa fac si centuri pictate simple sau combinate cu flori.

Le puteti verifica disponibilitatea si preturile aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate centurile).