Doamna Geta

Stiti emisiunea Guilty Pleasures de la Radio Guerrilla? Am si eu una, dar nu muzicala :P De doi ani deja, o data pe saptamana, Doamna Geta vine si imi face masaj :) Am putine alte vicii care implica cheltuieli – mi-am adus pana si sala acasa ca sa nu mai platesc abonamente lunare. As spune chiar ca sunt cam zgarcita, dar masajul va fi probabil ultimul rasfat la care voi renunta daca voi fi nevoita :)

Doamna Geta a stiut mereu ce a vrut de la viata si cum sa obtina – e un monument de incapatanare si vointa, iar cand vine vorba de mici secrete de sanatate si schimb de informatii despre viata spirituala si mediatie este exact ce trebuie. La asta se adauga si o mica portie de barfa saptamanala si aveti imaginea completa :)

Ea a fost prima care m-a intrebat daca as face un portret contra-cost in urma cu un an si jumatate pentru ca voia sa faca un asemenea cadou cuiva si de-aici a inceput usor usor intoarcerea mea catre arta. Asa ca ii datorez mult, dar n-o sa vrea niciodata nimic – le trece in lista ei de fapte bune.

Portretul si-l doreste de mult timp, dar abia saptamana trecuta s-a hotarat sa se lase pozata ┬áinainte sa se tunda, desi eu as fi preferat-o ca in iarna cand s-a hotarat sa isi rada parul – i se potrivea perfect :)

Doamna Geta