Tricouri si delfini

Dragilor,

Va declar ca aceasta postare este singurul exercitiu … nelenevicios al zilei :P

Ultimele 2 saptamani au fost nebunie curata pentru mine la capitolul incarcare de munca, a fost si weekendul cu targ si cu predarea unei comenzi speciale (pe care sper ca prin octombrie sa v-o pot dezvalui in toata splendoarea :D) si una dintre cele mai entuziasmate cliente din cate am vazut – aspect care m-a bucurat enorm pentru ca aveam sufletul cat un purice cand a venit sa o ia de la targ, iar de maine urmeaza sa incep o alta comanda nu la fel de creativa, dar foarte importanta pentru mine, care iar ma va goli de energie + bijuteriile unei mirese.

Prin urmare, dupa ce am stat aseara la povesti cu o prietena draga pana la 6.20 dimineata (si am pus blogul la cale intr-un fel in care nici nu banuiti – asa ca stati prin preajma :P), am hotarat ca azi nu se munceste. Adica eu nu muncesc. Pentru ca merit :D Numai ca uite nu ma pot abtine sa stau de tot cu mainile in san pentru ca am primit fotografia aferenta unei alte comenzi lucrate in cele 2 saptamani nebune despre care povesteam, comanda pe care am lucrat cu mult drag.

Sa va povestesc :)

Dee a fost practic prima mea colega de munca. Cand am venit in Bucuresti si m-am angajat noi am fost cele 2 junioare care au inceput jobul cam in acelasi timp asa ca … ne-am legat. Si tot Dee m-a dus prima oara in Vama alaturi de alte 3 prietene de-ale ei (imaginati-va 5 gagici punand un cort la 1 dimineata – priceless :P).

Ma rog, anii au trecut deja … cred ca s-au adunat vreo 5 (!), prietenia noastra a avut si urcusuri si coborasuri, dar iata-ne in 2010 cu Dee incercand sa faca un cadou deosebit pentru aniversarea primului an de casatorie, cadou care sa fie surpriza-supriza :) Asa ca se hotaraste sa faca doua tricouri pornind de la imaginea delfinilor care le-a inspirat si gravura de pe verighete. Se intampla inainte de plecarea noastra in Vama. Si planuim ce planuim pe mail, dar vine momentul in care Dee trebuie sa ajunga la mine sa imi aduca un tricou de-al lui Radu si sa isi aleaga unul pentru ea.

Cei care sunt intr-un cuplu apropiat stiu ca uneori e imposibil sa furi cateva ore fara celalalt, fara sa ii si spui ce-ai facut si fara sa dea cu virgula :D Asa ca mica ei aventura si lipsa a reusit sa ridice semne de intrebare si bosumflari partenerului, care totusi s-a linistit cand i-a cerut sa aiba incredere in ea pentru ca e o surpriza :) Si surpriza a venit abia dupa vreo luna jumate sub forma urmatoarelor tricouri:

TS020

Va prezint si cei 6 delifini. Sper ca a meritat asteptarea :P

Dee si Radu