Coliere mai noi si mai vechi

Am remarcat in weekend la targ ca am adunat multe bijuterii care nu au fost niciodata fotografiate si aratate si voua, pe site. Mai mult decat atat aceste bijuterii isi gasesc stapani, iar modelul lor urmeaza a fi pur si simplu uitat.

Asa ca am scos la scormonit cutiile cu bijuterii si am pus deoparte tot ce intra in categoria mai sus amintita, le-am mutat pe toate in balcon (unde fac in mod normal fotografiile) si m-am pus pe treaba serioasa. O sa dureze ceva timp pana o sa reusesc sa si prelucrez toate fotografiile, dar azi incep cu colierele.

Un colier elegant lucrat chiar in noaptea de dinainte de targ (care a avut si o varianta cu mai multe margele lucrate manual, dar care si-a gasit stapana la targ) pentru care am folosit o margeluta lucrata manual, perle de sticla si o floare din satin, voal si organza.

C222

Un colier ce a luat nastere chiar in timpul targului lucrat cu margelute lucrate manual, margelute de sticla roz si incheiat cu o inima din cuart roz.

C224

C224 C224

Adaug cateva coliere lucrate in Vama …

C227 C227 C226

C225 C225

Si inchei cu un model mai vechi care face partea din mica mea “campanie” de re-fotografiere a bijuteriilor care atunci cand au fost create au beneficiat de fotografii foarte slabe.

C057 C228

Le puteti verifica disponibilitatea aici (pentru ce este in stoc)si aici (toate accesoriile).