Rochie de domnita

Pfuai, ce m-am chinuit sa fac pozele pentru rochia asta. Nu-i lucru usor sa faci poze din cap pana in picioare de una singura. Pe cuvant :)

Subsemnata este responsabila pentru alegerea materialului – un bumbac grosut care se aseaza minunat – si de … descrierea modelului. Ca asa se intampla cu mine si cu mama: luam materialele impreuna, eu ma gandesc ce sa facem cu ele, apoi descriu prin telefon si mama si bunica trec la treaba.

Si mi-a placut asa de mult cum a iesit incat am vrut si eu o rochie ca asta (de fapt cea din poza este a mea, cea disponibila este cu 2 cm mai scurta). Bretelutele mov-uni care se leaga dupa gat au dublu rol: unul estetic (evident :P) si unul … utilitar. Daca faceti parte dintre acele femei (ca mine :D) care nu sufera chestiile alea menite sa sustina bustul, bretelele mov fac toata treaba :)

Inca un detaliu: mai exista o varianta a rochiei in care bustul este mov-uni si bretelutele cu dungulite, dar cum am innebunit chinuindu-ma sa ma fotografiez singura deocamdata doar va povestesc, iar cand il prind pe Marius liber va arat si cealalta varianta.

Enjoy!

CL047 CL047

Ii puteti verifica disponibilitatea, marimea si pretul aici.