Acadele by Glory Box la “Royal Candy” Playboy Party

Ce legatura exista intre Glory Box si “Royal Candy” Playboy Party? Acadelele gigant, bineinteles :P

Cand am primit propunerea de proiect nu stiam destinatia acadelelor si cam luasem decizia de a refuza proiectul. Doar eu fac accesorii, nu elemente de decor :P Dar inainte de a refuza am vrut sa vad cine mi-a propus proiectul. Si asa am ajuns pe site-ul Mansion Events si am inteles despre ce e vorba.

Deci, da, recunosc: am acceptat acest proiect strict din orgoliu. M-a gadilat teribil ideea ca la petrecerea Playboy la care va participa si Pamela Anderson iepurasii vor avea acadele facute de mine :D

Ce n-am stiut eu este ca va fi o munca teribila. Am petrecut ore bune studiind materiale, facand calcule, luand in considerare eventuale probleme. De ce? Partea de acadea propriu-zisa trebuia sa aiba 50cm diamentru, iar acadeaua finala 1.80m inaltime. Intr-un final apoteotic ne-am decis asupra materialelor si Marius a plecat sa le vaneze prin diverse depozite de materiale petrecand alte cateva ore si pentru asta.

Extrudatul din care e facuta acadeaua in sine s-a dovedit greu de taiat fara aparate speciale si a trebuit slefuit cu multa atentie pentru a arata bine. De partea asta s-a ocupat Marius fara de care nu cred ca aveam vreo sansa sa duc la capat acest proiect. Fiecare acadea in parte a fost apoi data cu amorsa pentru ca absorbea foarte multa vopsea fara ea si-apoi am ajuns in sfarsit la partea creativa. Aici n-am ce detalii sa dau :) Mi-am facut de cap cu m-o dus capul mai vesel :)

In lucru …

Inca in lucru ...

A urmat apoi definitivarea “betisorului”. Si-aici a fost cu cantec :) Bine bine … am cumparat teava, dar teava are o culoare murdara si este inscriptionata pe toata lungimea cu diverse date tehnice. Cum o facem frumoasa? Nu mergea vopsita – sigur ar fi necesitat mai multe straduri de culoare si multi nervi. Intai m-am gandit la banda izolatoare, dar am abandonat ideea datorita cantitatii impresionante necesare pentru a acoperi 12 bucati de teava de 1.30m. Am luat in schimb banda izolatoare colorata pentru efectul final. Solutia a venit de la tata: autocolant alb. Sa va mai povestesc ca pentru a arata bine a trebuit taiat in patratele mici si aplicate bucata cu bucata pe suport? (altfel prindea aer si se umfla inestetic)

Aproape gata …

Inca in lucru ...

De jos in sus ...

Definitivarea a fost mai simpla: betisoarele s-au fixat fara probleme cu silicon si …. ta daaaaaa :D

La final ...

Trebuie sa recunosc ca dupa zecile de ore de munca depusa pentru aceste 12 acadele eram epuizata si, desi ma inveseleau instant cand ma uitam la ele, ma intrebam daca chiar a meritat. Evident ca fiind prima data cand faceam asa ceva am subevaluat financiar proiectul. Dar stiti ce? Cand au aparut interviurile si fotografiile de la petrecere si le-am vazut tronand in mainile iepurasilor din comitetul de primire mi s-a instaurat un zambet urias pe fata si nu mi-a mai trecut :D