Cum a fost la “I Love Handmade”

Pentru noi a fost cam ca un maraton :) Mai pe scurt a fost frig si fain :P

Ah, iar nu stiu de unde sa apuc postarea  – de vina sunt vecinii care tot renoveaza de cateva saptamani si opresc pe timpul zilei apa calda, asa ca nu mi-am facut dusul de dezmeticire de dimineata.

Va povesteam saptamana trecuta dupa targul din Herastrau ca abia il astept pe acesta pentru a ma bucura de vizitatorii faini care ne apreciaza munca. Si asa a fost. Din punctul asta de vedere a fost un targ absolut excelent! In ceea ce priveste vanzarile sunt chiar multumita, iar in ceea ce priveste vremea … am tremurat toti ca niste pui de gaina zgribuliti, dar m-au salvat vizitele voastre, termosul cu ceai si balsamul de buze cu catina de la Marillys care este o minune (si ea, si baietelul ei Tudor si balsamul :P).

Nu imi dau seama exact cum suna, dar vreau sa multumesc din suflet celor care au venit la standul meu si mi-au spus ca au venit sa ma salute, sa ma cunoasca, sa imi spuna ca au deja lucrusoare de la mine sau ca le-au primit cadou si ca le sunt dragi. Faptul ca ati venit acolo pentru asta face toata, dar toata diferenta. Confirma ca sunt pe drumul cel bun si in acelasi timp da si reda sens la tot ceea ce fac.

Ii multumesc si Ralucai pentru cateva cuvinte simple, dar minunate pentru care as fi imbratisat-o daca n-as fi aratat complet ca o nebuna. A venit sa ia colierul rosu si m-a intrebat cat am lucrat la el. I-am povestit ca numai asamblarea a durat o ora si jumatate, dar ca inainte de asta a fost modelatul margelutelor, pictatul, lacuitul in 2 straturi si crearea florilor. Si-atunci ea a intrebat: “Si nu e prea putin?” (referindu-se la pret). Nu stiu daca e sau nu putin, as spune si eu ca da – desi este unul dintre colierele mele scumpe – dar aprecierea ei m-a bucurat enorm. Si stiu si ma bucur ca acestia sunt clientii mei: cei care apreciaza creatia, munca si energia investite in lucrusoarele mele.

Err … mi s-au terminat cuvintele :)

Poze iar n-am, dar puteti vedea unele direct pe Ilovehandmade :)