Incep pregatirile de Craciun

Dragii mosului (sau ai babei?),

Stiu ca pentru multi dintre voi Craciunul este departe, departe. Pentru mine e mai aproape decat mi-as fi dorit sa realizez dintr-o data. Adica am tot zis ca am timp, ca sarbatorile sunt inca departe si-apoi mi-am amintit ritmul nebun de anul trecut din noiembrie-decembrie in care am lucrat enorm si pe nerasuflate.

Prin urmare anul asta ma apuc de treaba chiar inainte sa isi intre noiembrie serios in drepturi. Nu stiu inca ce inseamna asta exact. Nu stiu daca va afecta frecventa postarilor sau daca veti vedea mai multe lucrusoare cu specific de sarbatori. Clar lucru: veti vedea multe cutiute datorita unei mici colaborari cu niste oameni care mie deja mi-au devenit dragi (lor nu le-am spus inca :P, shhhhh :D). Tineti-mi pumnii sa ies intreaga la minte din perioada asta :)

Si incepem cu …

JB051

JB051

Este o cutiuta din lemn mica (9 cm latime, 5 cm inaltime), decorata la baza cu tehnica servetelului apoi pictata pe alocuri, pe care s-a incins o ditamai hora de Craciun si este pregatita sa tainuiasca un cadou pe care stiu eu ca il veti face cu mult drag :)

Ii puteti verifica disponibilitatea si pretul  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).