Doua comenzi :)

Eu nu stau degeaba, da? :D Lucrez de zor la lucrusoarele care vor merge la “Galeria Hora”, apoi voi trece la alte multe cutiute pe care le veti gasi pe durata targului de Craciun la Sala Dalles cu ajutorul / prin intermediul / la standul Tinker :) Carora le multumesc pe aceasta cale :)

Si totusi, nu va faceti griji, comenzile voastre se lucreaza cu acelasi spor. Azi va arat 2 dintr ele.

Incepem cu un inel, ca-i mai delicat, mai frumos, mai feminin mai cum vreti voi (si-o sa vedeti curand de ce), care a fost comandat pentru a se alatura unui set format dintr-o pereche de cercei si un pandantiv cu acelasi model.

R073

R073 R073

Puteti gasi detalii despre inel aici.

Si continuam cu un rechin cat se poate de fioros, care a fost pictat, de fapt, pentru a salva o geaca. Stapanul ei a fost om bine educat si a ajutat o batrana sa faca ceva, dar cumva, in timpul acestei actiuni, s-a lipit cu maneca de ceva proaspat vopsit si s-a trezit cu ditamai pata pe maneca. Sa arunce geaca? Era pacat. Cum pata de pe maneca semana cu un rechin si era nevoie de un model barbatesc, s-a ajuns la concluzia ca rechin pictam :) Imi cer scuze pentru poza nu foarte artistica – a fost executata imediat dupa ce am terminat de pictat, apoi am uitat pe poze mai bune + geaca era o masura mare si faptul ca o imbracam fie eu, fie Marius nu facea o mare diferenta. Catalina, care m-a rugat sa pictez geaca mi-a transmis ca proprietarul a fost incantat :D

TS024

Puteti gasi detalii despre pictura aici.