Sa vorbim despre “I Love Handmade”, sa vorbim despre normalitate

Titlul incepe ca nu stiu ce reclama de pe la TV, dar cumva … asa este. Articolul este scris la invitatia ilovehandmade ca participare la acest concurs.

M-am gandit mult daca sa scriu articolul pentru a participa la concurs sau nu. Pe Andra si Razvan i-am indragit de cand i-am cunoscut si, pe masura ce a trecut timpul, si s-au adunat editii de targ despre care am scris cu bucurie de fiecare data, mi s-au lipit de suflet tare tare de tot. Si din cauza asta am tot revenit si pe site-ul lor cu diverse ocazii – am publicat cateva articole (aici, aici si aici) , am organizat un concurs, ei au scris un articol despre mine, apoi am facut extragerea pentru bibicleta KLM la ultimul targ.

Dar voi stiti gurile rele, nu? Mi s-a intamplat sa fiu intrebata pe un ton curios intr-un mod neplacut care-i treaba cu mine si cu ei pentru ca eram prea des pe-acolo, scriam prea frumos despre ei, etc. Inca nu stim cum se va alege castigatorul, dar daca, sa zicem, se va folosi Random.org si eu voi pica acolo castigatoare, ce vor spune gurile rele din nou?

Ei, dragilor, singurul motiv pentru care ma leg de ilovehandmade si de echipa din spatele lui este acela ca oamenii astia vorbesc despre normalitate, despre cum ar trebui sa fie facute lucrurile intotdeauna: cu corectitudine, cu drag, cu bun simt, cu grija, cu bucurie. Imi e greu sa scriu mai mult, imi e greu sa detaliez sau sa aleg din tot ce fac ei ce anume ii face sa fie atat de speciali, de frumosi si de faini. Ar trebui sa o vedeti pe Andra pe finalul targurilor, lipindu-se obosita cu spatele de-un perete, dar cu zambetul omului transpus de bucuria a ce a realizat.

Daca doriti mai mult, alegeti dintre aceste postari pe cele ce va povestesc despre targuri. Veti intelege totul mult mai bine :)

I Love Handmade