V-o prezint pe Stefania :)

Dragilor,

Incepand de astazi deschidem o noua categorie pe blog. Se va numi simplu: “Despre arta”.

Din pacate (din punctul meu de vedere) va fi o categorie care va fi innoita mai rar, dar este atat de pretioasa incat sunt sigura ca veti astepta cu sufletul la gura fiecare nou articol. Si pentru ca eu sunt de-a dreptul inculta cand este vorba despre istoria artei si artisti si plec ochii rusinata chiar si cand este vorba despre cele mai cunoscute opere, am invitat alaturi de noi o specialista in domeniu (n-ar recunoaste, dar garantez eu ca este :P).

Stefania a terminat liceul de arta, a studiat istoria artei in facultate, iar acum este implicata serios (infinit mai serios decat credeam eu ca se poate la noi in tara) intr-un master de istoria artei medievale. In restul timpului se joaca de-a ce fac absolventii geniali ai unor astfel de specializari, dar mai multe nu va spun :)

Deja in articolul ce urmeaza a deschis o mica portita catre intrebari despre ceea ce fac eu acum si cum ma joc de-a cel ce si-ar dori sa fie la un moment dat artist si cum, in acelasi timp, n-am nici o sansa sa fac asta. Tratez ceea ce fac prea ingenuu, prea cu bucurie, prea pe langa reguli si prea subiectiv pentru a ajunge vreodata intr-un astfel de loc.

Gasiti aici primul articol al Stefaniei.