Cutie de bijuterii “Liliac de primavara”

Mi-a luat mult sa imi amintesc cand infloreste liliacul. Si nici acum nu imi e foarte clar, dar cred ca am plasat inflorirea undeva inspre toamna.

Uneori sunt capabila sa retin cele mai nesemnificative detalii, alteori uit informatii pe care mai toti oamenii normali le stiu. Nici nu vreti sa stiti cat de prost stau la capitolul cultura generala – nu pentru ca n-as fi invatat anumite lucruri, ci pentru ca au disparut din memoria mea cu desavarsire.

Sa spunem ca am o memorie selectiva si care functioneaza foarte bine ca mecanism de aparare (uneori prea bine). Uit mai toate relele. De multe ori raman doar cu senzatia: stiu ca sunt suparat pe x, dar poti sa ma tai si tot nu imi amintesc de ce. Probabil ca la batranete ma paste o dementa senila sau vreun Alzheimer, dar sa nu ne gandim inca la asemenea enormitati.

Asa, liliac spuneam. Ii ador mirosul, probabil ca as putea dormi cu nasul intr-o tufa de liliac (si am un nas mare) si ma enerveaza teribil ca imediat ce este taiat si pus in glastra incepe sa moara. Probabil nu-i place instrainarea. Dar cui ii place?

Ei, din acest motiv l-am pus pe o cutie. Sa il vad acum cum se mai ofileste :)

JB110

JB110 JB110

Detalii:

PS: scuzati postarea aiuristica, am facut deja atatea azi si mai am inca atatea de facut ca habar n-am ce-mi iese pe gura (sau, ma rog, prin tastatura).