Castigatorii concursului si sarbatori cu bine!

Dragelor,

Va multumesc din suflet pentru participarea la concurs! Ati fost minunate si mi-a fost foarte greu sa iau o decizie. Imi scosesem textele intr-un document word si le tot citeam si reciteam (le puteti citi si voi pe pagina de concurs de la Mihaela). Si daca pana am ramas cu 7-8 texte a mai fost cum a mai fost, cand a trebuit sa raman cu 3 dintre acestea a fost teribil. Intr-un final m-am recules si iata rezultatele:

  1. Flo – pentru ca sunt zambete foarte personale care m-au topit – mai ales scriitorul rus exilat, editia de buzunar a lui Puskin si ridurile lui mamaia. Fiindu-mi o clienta atat de draga si deja foarte veche am stat mult pe ganduri daca o aleg si din cauza asta. Si m-am gandit, m-am tot gandit si mi-am dat seama ca … e lipsit de importanta cat este de subiectiva alegerea – nici n-are cum sa fie altfel – daca acesta este textul care imi place cel mai mult, pe-acesta am sa il aleg :)
  2. Luca – pentru ca oamenii mari uita de obicei povestile. Eu mi-am adus cartile de povesti ale copilariei cu mine de-acasa de la parinti si le pretuiesc enorm. Cand nu mi-am gasit una dintre cartile cele mai dragi (pentru ca mama o imprumutase unei rude) aproape am facut un atac de panica. Este o carte de povesti publicata in Basarabia si oferita in dar de-o verisoara din Iasi – n-o mai vazusem pe nicaieri si tare draga imi era. Am aflat ulterior ca Luca se ascunsese si ea intr-o poveste si era, de fapt, Alexandra – pe care sigur o cunoasteti ca unul dintre comentatorii (si detinatorii de lucrusoare) fideli daca ma vizitati suficient de des – pentru ca nu a dorit sa fie recunoscuta :)
  3. Victoria – pentru ca sunt zambete de observatie si chicotit in barba cand le observi. Pe ea doar am banuit-o. Mi s-a parut ca o cunosc, dar cum n-am avut acces la adrese de mail si nume complete si nici blog nu stiam ca are, am ramas doar cu banuiala :) Va amintiti de patutul si de grajdul in miniatura? Ei, acum are si o cutiuta in miniatura :)

Si uite-asa, dragele mele, fara intentie, lucrusoarele mele ajung la persoane care stiu ca le indragesc si ma bucur mult mult de tot. Sa le purtati cu drag!

Va urez zile frumoase, un Paste fericit si pana saptamana viitoare … zambiti la mica minunatie care poarta florile mele la palarile :)

B112 la palarie :)