Tricou cu scorpion fioros

In postarea asta o sa recunosc ce nu e frumos sa spui: asta n-a fost o comanda pe care sa o lucrez cu prea multa bucurie.

Exista un trecut mai intunecat intr-o buna parte din oameni. Exista si in ceea ce ma priveste. Am fost in adolescenta si inca vreo cativa ani dupa aceea o persoana foarte pesimista. Am avut depresii negre, tristeti lungi si mi-am complicat de prea multe ori existenta in mod absolut inutil. Solutia mea pentru a o depasi a fost sa imi traiesc viata partial autist si nesimtit de optimist :)

Asta inseamna ca n-o sa ma auziti vorbind despre politica, despre cate lucruri rele sunt pe lume, ca ma las foarte greu convinsa sa ascult chiar si muzica trista, sa citesc carti prea grele din acest punct de vedere (adio literatura rusa), sa ma uit la drame si la horror-uri, la stiri, sa ma imprietenesc cu persoane negativiste si … sa evit orice este negativ si urat – din perspectiva mea, bineinteles.

Nu este cea mai buna atitudine – cineva trebuie sa faca si politica si alte cele, de exemplu – dar pentru mine este varianta cea mai sanatoasa. Pentru moment. Poate ca este o varianta lasa, dar cumva viata mi se pare prea scurta pentru a o consuma pe lucruri rele si/sau urate.

Gata introducerea :) Dar mi s-a parut necesara pentru a explica de ce nu mi-a placut sa pictez acest tricou. El e medic in zodia scorpionului si – spune ea – cand e suparat devine cam fioros si inteapa. A dorit sa ii transmita acest mesaj prin intermediul tricoului si, din cate am inteles, a si reusit :) E o idee amuzanta, pot intelege ideea si/sau gluma pe care o implica, dar asta n-a facut sa imi placa ¬†mai mult sa pictez creatura asta fioroasa si sangeroasa ce tine in clesti o inima … realista. Pentru ca e urata. Atata tot. Nu imi place ideea de a picta ceva urat, rau, negativ si nici aceea de a oferi un astfel de dar persoanei iubite. Asta sunt: prefer jocul, frumosul, lumina, veselia, inocenta si chiar naivitatea :) Am lucrat tricoul pentru ca am acceptat comanda inainte de a primi toate detaliile.

[flickr id=”5739706156″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Tricoul este din bumbac 100%; producator Fruit of the Loom
  • Culorile folosite sunt speciale pentru textil si rezista la spalare manuala si automata la 30-40 grade
  • Pret 60 lei – modelul este unicat.
  • Mai multe modele gasiti¬†aici.