Colier “Umbrele pentru nori”

Pentru ca noi avem umbrele. Sau tocmai pentru ca uneori renuntam la ele. Sau pentru ploaia, fie ea si de vara, poate fi placuta pana la un punct dincolo de care esti ud pana la piele si mai poti alerga si rade printre stropi un timp limitat dupa care tanjesti dupa haine uscate, dus fierbinte si rasfat sub o patura moale. Sau poate doar eu sunt asa :)

Si pentru ca, desi sunt si-am fost mai mereu un soi de copil al ploii care refuza umbrelele si lasa apa sa ii intre in ochi si sa-i spele relele si nu raceste niciodata din cauza asta, cineva trebuie sa protejeze si norii pana una alta. Iata, ma instaurez protector al norilor, aducator de umbrele si carcotas de clasa mare gata oricand sa inchida umbrela … asa, pentru ca e ploaia de vara e calda :)

[flickr id=”5780956092″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”5780409185″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5780409119″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5780955978″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Colier lucrat cu margele si pandant din lut modelate, pictate si lacuite manual, accesorii metalice, margele si perla din sticla.
  • Lungime: 82-86 cm
  • Pret: 35 lei
  • Gasiti si cercei aici.
  • Le puteti verifica disponibilitatea, dimensiunile si preturile  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).