Glorybox.ro in haine noi!

Dragilor,

Dupa ce l-am imbracat in hainute noi inca de ieri, dragul meu blog s-a hotarat ca e rusinos fata de propria stapana si merge din oricare alta parte mai putin de la mine de la calculator. Asa ca acum va scriu conectata remote la un calculator extern (pe care chiar n-ar trebui sa il folosesc in asemenea fel). Dar sa revenim la lucruri mai importante:

La 2 ani si putin de cand am lansat Glorybox.ro reusesc in sfarsit sa ii ofer hainute noi si personalizate!

Ii multumesc din suflet Alinei de la Crazydesigns care m-a suportat cu stoicism – eu, sincer, nu m-as fi suportat si as fi cedat nervos dupa a 3 a varianta -, dar Alina s-a dovedit exceptional de rabdatoare si am reusit impreuna sa cream ceva frumos. Nu puteau lipsi, bineinteles, florile de cires dintr-un design personalizat :)

A intervenit apoi in peisaj Alin, alt exemplu de calm si vointa, care a pus cap la cap ce a am lucrat noi, si-a adus si el aportul si iata rezultatul :)

Eu sunt incantata de el si sper sa va placa si voua asa ca astept cu interes si mare drag parerile voastre. Vor mai urma si alte schimbari (asa ca, draga Alin, stai pe-aproape), dar de acelea ma voi ocupa incet-incet dupa cum imi va permite timpul.