Colier “Frunza de seara”

V-am spus eu ieri ca va scriu si azi? V-am spus :)

Dar acum sa imi spuna si mie cineva de ce am facut o singura poza acestui colier ca mie nu imi e foarte clar. Face parte din imprudentele/neatentiile despre care va povesteam tot ieri.

Pandantul superb folosit pentru acest colier mi-a fost trimis de catre Gabi special pentru a-l monta intr-un colier elegant pentru o rochie de seara neagra cu decolteu in v.  Pandantul si margelele au stat cateva zile bunicele pe birou sub ochii mei pana sa gasesc o solutie de montare. Mi se intampla destul de des asta … si-apoi intr-o dimineata mi-am luat clestii, am scotocit cutiile de margele si am trecut la treaba pe balcon, in lumina alba si cu calmn in suflet. Si-a iesit frumos. I-am recunoscut si lui Gabi ca m-am invartit cateva ore poate cu el la gat prin casa pentru ca imi placea cum imi fura ochii cand treceam prin fata unei oglinzi. M-am bucurat mult mult cand  si ea mi-a povestit ca este incantata de el :)

Pe curand, oameni dragi! Ma duc sa ma sarbatoresc in Vama :)

[flickr id=”5900653730″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Colier lucrat la comanda cu margelute din lut modelate, pictate si lacuite manua, margele din sticla si accesorii metalice.
  • Pret (fara pandant): 35 lei