Ceasul rau, pisica … bibliofila?

Cred ca este deja mai bine de jumatate de an de cand tot spun ca vreau sa fac semne de carte. Si totul a pornit de la concursul unei edituri care isi indemna cititorii sa creeze semne de carte. Ei doreau, bineinteles, designul digital. Am creat si eu atunci un semn de carte – care nu a iesit tocmai grozav –  pe care l-am pastrat pentru mine. In felul asta i-am testat si rezistenta. Imi era teama sa nu crape lacul dat peste carton sau sa se deterioreze repede. Dar cum de 6 luni il tarasc in geanta prin toate cartile citite si rezista exemplar, ma declar multumita.

Cum spuneam ma tot gandeam cum sa le fac si daca le pot face din alt material mai rezistent. Astfel ca la sfarsitul saptamanii trecute mi-am luat un alt material – pe care nu l-am mai folosit pana la urma – si am decorat cateva margelute cu ziar in acest scop. Dar tot nu reuseam sa le fac. Pana am primit o comanda urgenta de ce altceva decat … un semn de carte :) Si nu orice semn de carte, ci unul in forma de pisica.

Designul pisicii nu imi apartine. Eu doar l-am transferat pe carton, l-am pictat, l-am lacuit fata-spate, i-am adaugat lantisorul si margeluta si … voila! Am obtinut o pisica bibliofila care mi-i draga de nu mai poc, care a ajuns deja la noua stapana care a primit-o cu incantare din cate mi s-a povestit :)

[flickr id=”5983871281″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”5984432098″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5983871217″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”5984432152″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Semn de carte lucrat manual din carton pictat si lacuit si o margeluta din lut modelata si decorata manual;
  • Inaltime: 16 cm
  • Pret: 15 lei