Motive indiene pe textil

Ieri vorbeam despre dorul de traditii romanesti. Azi va arat o pictura cu motive traditionale ce apartin unei alte culturi ce ma atrage dincolo de intelgere. Desi nu o cunosc decat in mica masura, desi am citit tot felul de minunatii care ar trebui sa ma conduca in directia inversa, cultura indiana ma atrage ca un magnet. India este probabil unul dintre putinele locuri in care imi doresc neaparat sa ajung la un moment dat. O sa vina momentul asta. Stiu cu siguranta ca o sa vina.

[flickr id=”6004578011″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6005123734″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6005123642″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6004577815″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6005123510″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Pictura a fost realizata pe o rochie alba din bumbac ce apartine clientei.
  • Am folosit culori speciale pentru textil ce rezista la spalare manuala si automata la 30-40 grade.
  • Pret: 60 lei. Atentie: pretul nu include suportul textil – in acest caz rochia – ci doar mana de lucru. Acesta se stabileste in functie de numarul de ore lucrate.
  • Mai multe modele pictate pe textil gasiti aici.