O poveste despre Oameni si mere :)

Sunt zile in care obosesc prea tare. Acum sunt deja luni de cand sunt prea obosita. Au observat-o toti cei din jur si, mai ales, eu. Imi e clar ca nu pot continua asa, dar ocolesc luarea de decizii pentru ca nu imi e clar care este solutia si nici nu reusesc sa imi acord timpul necesar pentru a reflecta la asta. Singura idee pe care o am acum este sa imi las organismul sa isi faca singur programul eu fiind in mod clar genul de persoana care lucreaza bine incepand cu ora 22.00 si pana spre dimineata si deloc dupa orare clasice pe care am tot incercat sa mi le impun.

Ei, dar in zile de genul asta, cand simt ca nu le mai ajung pe toate si cand n-am solutii, imi amintesc de cat era de usor pe cand aveam un job obisnuit. Si incep sa ma indoiesc de ce fac acum macar putin. In momentele acestea apar oamenii. De fapt: Oamenii. Adica cei ce imi amintesc de ce sunt unde sunt, de ce este mai bine si infinitul pe care il primesc inapoi lucrand cu mana si cu drag pentru oameni ce vor purta cu sufletul si cu drag.

Asteptam un colet cu mici obiecte de inclus in bijuterii de la Gabi. Mi-a spus ca in colet este o surpriza. Gabi a avut atata suflet incat sa imi trimita in dar o ie ce a apartinut mamei ei. O ie pe care a spalat-o de mana inainte. Eu percep astfel de gesturi ca fiind magice. M-am imbracat imediat in ia primita care vine de parca a fost lucrata pentru mine si-am zambit prosteste minute in sir. Si mi-am amintit de ce fac ceea ce fac si de ce sunt acolo unde trebuie sa fiu. Echilibrul vine pe parcurs. Oboseala e fizica. Bucuria e in mine. Si e bine, mult mult bine.

Multumesc, Gabi!

Si daca tot am vorbit de oboseala, as spune ca avem nevoie de vitaminte.  Si au ei, strainii, vorba aia cu “an apple a day keeps the doctor away” :) Eu va ofer mere in rasina si-o cutiuta tomnatica.

[flickr id=”6194626986″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6194627028″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6194110283″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6194110357″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6194110321″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Pandantul si brosa sunt pictate manual, apoi prinse in cabochon de rasina.
  • Diamentru pandant: 2.5 cm; lungime lant: 45 cm; pret: 25 lei;
  • Diametru brosa: 5 cm; pret: 30 lei
  • Cutia este din lemn si este pictata manual; dimensiuni: 11 x 8 x 4.5 cm; pret: 25 lei
  • Le puteti verifica disponibilitatea  aici (pentru ce este in stoc) si aici (toate accesoriile).