Steve Jobs T-Shirt

Stiu ca unii spun ceva in genul “once you go Mac you can never go back”, dar putinele mele interactiuni cu aceste super computere m-au lasat rece. Mie imi displace elitismul si faptul ca in fata unui Mac ma simteam de parca nu atinsesem niciodata un comp m-a calcat pe nervi si m-a facut sa nu caut sa invat sa le folosesc niciodata. Sa nu se confunde cu faptul ca le contest superioritatea. Deloc. Doar ca nu-s pentru mine. Eu is mai de la tara :D

Cand un prieten m-a sunat sa ii lucrez cat mai repede un tricou cu Steve Jobs, ce era sa fac? Am incercat sa fac misto de el, el era serios. Ciudat. Pentru el mai ales. Atunci ii fac tricoul, e musai :)

Am folosit o fotografie gasita pe Google, o idee de Photoshop, am printat imaginea, am decupat intai zonele mari de umbra obtinand un soi de stencil, apoi am adaugat detaliile de mana, direct pe tricou folosindu-ma de imaginea initiala.

Marius i-a spus omagiu Steve Jobs, a prelucrat si el putin imaginea si a obtinut asta, iar eu ce vedeti in continuare :)

[flickr id=”6223703120″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii:

  • Tricou pictat manual cu vopseluri speciale pentru textil.
  • Intretinere: spalare manuala si automata la 30-40 grade.
  • Pret: 60 lei
  • Alte modele puteti gasi aici.