Locul nostru in Poiana Soarelui

Dragilor,

Ieri s-a intamplat un lucru minunat! Am devenit proprietarii unui teren in Poiana Sorealui,  Brasov :)

Planuiam, nu chiar de mult timp, ca la un moment dat sa ne luam un teren pe care, atunci cand vom putea, sa ne construim o casuta alba in stil brancovenesc. Ne doream ca locul sa fie cat mai aproape de Brasov, sa fie cat mai in liniste, langa padure si langa deal. Sa avem o curte mare in care sa ne construim ateliere de vara, Marius sa-si ia 2 caini (eu raman cu pisica :P) si in care sa ne ducem zilele in liniste.

Intamplarea a facut sa ne intalnim cu niste prieteni in Brasov si sa le povestim planurile noastre. Intamplarea a facut ca unul dintre ei sa lucreze in imobiliare, dar nu pe terenuri, dar bineinteles sa aiba un coleg care face asta. Si, desi ne-a spus  ca sansele sa gasim aproape de Brasov ce ne dorim sunt minime (mai ales ca nu disponeam de foarte multe resurse financiare) a dat povestea mai departe colegului.

Inainte de a merge in Brasov sa ingrijim de casa socrilor am primit un telefon de la el. Nici nu mi-am imaginat ca ne va arata un teren, ci ca vrea sa ne intalnim sa vorbim. Ne-am intalnit si ne-a dus intai inspre Noua – erau case obisnuite, n-am tresarit. Am iesit apoi din zona de case si am intrat in padure – am inceput sa am emotii. Padurea de munte toamna e superba. Am iesit apoi intr-un luminis care am aflat apoi ca se numeste Poiana Soarelui. Cand am coborat din masina si am tras aer in piept am simtit aer de munte ca dimineata cand iesi din cabana. Si ne-a dus pe ceea ce este acum terenul nostru :) Unul dintre ultimele terenuri disponibile, un teren nu intre case, ci marginit de rau si de padure. Am ramas de-a dreptul muta. Ne depasea toate asteptarile. Mi-am spus apoi in gand ca trebuie sa fie foarte scump, deci sigur nu ni-l permitem. Si-apoi am aflat pretul – peste ce ne permiteam, dar totusi foarte rezonabil.

Asa ca dupa calcule indelungate, framantari si negocieri cu proprietarii am ajuns la un acord, iar ieri am semnat actele :) Peste cativa ani aici va fi cazuta noastra! Aseara am facut planuri si desene de parca maine ar trebui sa ne apucam de treaba, nu peste ani :D Suntem entuziasmati si fericiti si speram sa le ducem la capat cat mai curand!

Iata-l!

[flickr id=”6263317542″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6263317502″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6263317464″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]