Crafty.ro – marketplace handmade

Sublinia o colega de breasla foarte frumos: unul dintre cele mai faine avantaje ale cumparaturilor online, mai ales in perioada sarbatorilor, este ca scapi de aglomeratia din magazine, de vanzatori agasanti, de pierdut ore pe drum etc. Daca iti faci cumparaturile online stai frumos in caldura propriei case, iti faci un ceai, dai drumul la muzica si pornesti linistita la cumparaturi. Genial :)

Un locsor care va poate veni oricand in ajutor pentru asta este Crafty.ro. Eu l-am descoperit inca de la deschidere, fac tot posibilul sa imi intretin magazinul  (stiu, nu prea reusesc) si sunt incantata de tot ce se intampla acolo, mai ales dupa ce am interactionat cu alte platforme mai putin prietenoase. Sunt in mod special incantata de interactiunea cu cei doi administratori, Roxana si Stefan, care cam sunt echivalentul online ai celor mai faini organizatori de targuri: Andra si Razvan de la I Love Handmade.

Le tin pumnii, le urez mult succes si va invit pe Crafty pentru a va bucura de ce au creat ei pentru voi si pentru noi, creatorii de handmade.