Tricou “Skyrim – Shrine of Talos”

Bine v-am regasit in 2012! Sper ca ati petrecut frumos si ca incepand de azi va intoarceti cu mine la treaba :)

De azi incep postarile in care va arat ce am lucrat pentru sarbatori si nu am putut/nu am gasit timp sa va arat. Si o sa incep cu lucrarea mea preferata. Poate multi dintre voi o vor gasi intunecata, dar eu am fost inca de cand am vazut imaginea de inspiratie (pe care o gasiti aici) indragostita de ea. E drept ca eu sunt o impatimita a lumilor fantastice pline de eroi, magie, intamplari si personaje fabuloase tip Lord of the Rings.

Asa ca atunci cand Todo mi-a aratat ce-ar vrea sa ii pictez … m-am blocat :D Ma uitam la imagine si nu stiam ce sa ii raspund. Mi se parea ca este mult departe de ce pot picta eu, dar ideea de a incerca sa pictez asa ceva era de-a dreptul magnetica. Si pur si simplu nu am putut refuza.

Ce a urmat dupa a fost, ei bine, magie! Imediat dupa ce am inceput sa lucrez am intrat in starea “aia”. Starea pe care mi-o dau doar lucrarile care imi plac enorm. E un soi de suspendare a timpului, un soi de claritate, stare in care fac lucrurile pur si simplu, ca si cum le-am mai facut de 100 ori inainte, stare in care nu exista timp, e liniste, calm desavarsit si totul merge perfect. Am pictat tricoul asta cu o schita minima: conturul. Apoi totul a curs lin, fara greseli, fara ratiune. Parca s-a pictat singur. De sus in jos, fara straturi de culoare, fara calcule, fara nimic. Este o stare pe care o traiesc foarte rar si din care ies intotdeauna mirata. O sa va povestesc si despre asta la un moment dat.

Am tinut tricoul la vedere timp de cateva zile pana cand a trebuit sa chem curierul si … mai ca era sa nu-l trimit. Imi venea sa pictez altul pe care sa il trimit, dar acesta sa imi ramana mie pentru ca in genul asta de lucrari simt ca dau mult mult din mine. De fapt iubesc atat de mult starea in care ma aduc, incat iubesc si rezultatul si atunci cand le dau e ca o despartire.

Stiu ca lui Todo i-a placut si sper ca si prietenul ei (care a primit tricoul) sa-l fi apreciat.

Va doresc un an magic! :)

[flickr id=”6627252839″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6627252637″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii gasiti aici.