Noi si mastile.

Cateodata lucrurile se intampla anticipativ. Ca o premonitie poate. Am luat pandantele masca in urma cu putin timp. Au fost hipnotizante. Putin stranii, dar hipnotizante. Mi-au adus instantaneu aminte de acest film si de aceasta scena. Filmul este, strict din punct de vedere vizual, unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut. Este pur si simplu un continuu rasfat pentru privire. Costumele, decorurile, miscarile, dansul, culorile sunt absolut incredibile. O alta scena minunata gasiti aici.

Nu am putut rezista. Am luat mastile. Am ajuns acasa si, pe cand lucram cu totul altceva, pentru o clipa am inchis ochii si am vazut colierul. Si l-am lucrat imediat, asa cum trebuia sa fie.

Postarea a inceput totusi altfel. Asta pentru ca incepand de aseara si pana acum m-am confruntat cu o situatie mai mult decat neplacuta (cea legata de hosting despre care voi scrie o postare separata). Si toata intamplarea mi-a adus aminte pe deoparte de mastile in spatele carora ne ascundem, pregatiti fiind intr-o masura mai mica sau mai mare sa le dam deoparte si sa ne aratam asa cum suntem, iar pe de alta de responsabilitatea artei, a artistului sau a celui care macar incearca sa se scufunde in acest domeniu.

Responsabilitatea lui este sa faca lumea si-asa plina de rau si urat mai frumoasa. E nevoie sa creada in asta cu incapatanare si sa duca treaba pana la capat indiferent de succesul avut. Eu vreau asta. Vreau sa fiu cea care se incapataneaza sa vada lumea frumoasa si care, pe alocuri, in masura in care ii sta in putere, sa o ajute sa fie asa.

[flickr id=”6728078809″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”6728079025″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]  [flickr id=”6728078907″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

[flickr id=”6728078629″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6728078701″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici si aici.