Din Bod numai de bine …

Dragilor,

Va scriam ieri ca suntem in Bod, langa Brasov, ca am fugit din Bucuresti sa vedem zapada. Acum vrem acasa si nu stiu daca putem reveni. Ce mi se pare amuzant este faptul ca aici vremea este minunata. E zapada, din cand in cand mai fulguieste, dar temperaturile sunt rezonabile si lipsesc furtunile de orice fel. Ieri am fost si la terenul din Poiana Soarelui, iar drumul pana acolo (cu mici opriri in zapada) a fost superb pentru ca merge prin padure, iar peisajul este absolut de poveste. Am zambit prosteste mult timp dupa ce-am plecat de acolo gandindu-ma cum in cativa ani voi putea privi peisajul acesta minunat pe saturate. Mai mult decat atat, am descoperit si primele statii de transport in comun spre Brasov care sunt la 500-700 m de casa si ne duc cam peste tot in oras. Din pacate aparatul foto il uitasem ca desteapta acasa. Imaginile sunt insa pastrate bine la mine in suflet.

Pana cand vom ajunge acasa  – si ar fi bine sa ajungem in seara/noaptea asta, cel tarziu maine pentru ca am lasat pisica singura in casa si nu stiu cat mai rabda saracuta – eu va arat un inel care sper sa va indulceasca putin pentru ca textul de pe el spune ca … am adus ciocolata (glazurata cu rasina :P)

[flickr id=”6720420455″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6720420345″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.