Tricou pictat “Why so serious?”

Pai chiar asa: “Why so serious?”

Inteleg, e luni dimineata. Pana si eu inteleg durerea zilei de luni desi biroul meu este propria sufragerie. Azi nu mi-am baut cafeaua inca, am dat deja toata casa cu susul in jos ca sa gasesc o cutie potrivita pentru un colet, l-am ambalat, era cat pe ce sa uit o parte din lucruri pe-afara, m-am chinuit sa nu imi lipesc degetele in procesul ambalarii (n-am reusit), acum trebuie sa fug sa il duc, apoi repede-repede in alta parte sa ridic alt colet, apoi acasa, apoi sa ma apuc de lucru. Agitatie, agitatie, agitatie!  Treaba-i asta?

Dar stiti ce? Nici ca-mi pasa! A venit primavara! Si cu ocazia acestui eveniment imi canta (inca de sambata) obsesiv in minte aceasta piesa care nu se potriveste absolut deloc cu tricoul de azi, dar cui ii mai pasa cu buzunarele pline de soare? :)

Tricoul a fost darul Marianei pentru sotul ei (de Dragobete daca am inteles eu bine si da, eu abia acum postez comenzile lucrate in februarie) si a fost o placere sa il lucrez pentru ca l-am adorat pe Heath Ledger in rolul Joker-ului :)

[flickr id=”6996036481″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6849911638″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.