M-am intors! :)

No, dragilor, gata vacanta mea! A fost, s-a dus si voi v-ati procopsit din nou cu mine :) Mie mi-a fost un pic dor sa povestesc pe blog ce mi se intampla si tendinta am tot avut-o, dar ba eram pe fuga, ba nu eram acasa, ba nu era timp ca … a trecut :D

A fost o saptamana plina-plina ca abia imi vine sa cred cate-am facut, dar, recunosc, mi-ar mai fi trebuit inca una sa mai fac o parte din cate mi-as fi dorit. Cum, totusi, comenzile voastre stau in asteptare, ar cam fi cazul sa ma intorc la treaba.

Ce-am facut?

Mi-am adus aminte de ce in liceu imi spuneau prietenii ca mi-s copilul ploii si am facut o plimbare lunga prin Cismigiu pe-o vreme care convinsese mai pe toate lumea sa stea in casa. Si-a fost minunat! Mi-a parut rau ca am uitat aparatul acasa si n-am putut surprinde natura proaspata.

Am fugit 2 zile tocmai pana in Susenii Bargaului, dincolo de Bistrita, sa revedem o prietena draga revenita pentru scurt timp in tara. Vizita asta a fost exact ce imi lipsea. Ne-am apropiat atat de tare de oameni calzi si-am avut ocazia sa cunosc o femeie de la tara care ne-a facut sa radem cu lacrimi cu povestile ei, o femeie-Moromete, cu siguranta cea mai autentica intalnire pe care am avut-o cu satul romanesc. Am povestit cu ea despre de toate, inclusiv despre traditii si mestesuguri, si m-a uns pe suflet experienta. La asta s-a adaugat un pisoi cu o mutra ghidusa, o casa aproape de dealuri si munti si niste gazde grozave :)

[flickr id=”7105383469″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6959312954″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7105383277″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7105383155″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Ne-am intors vineri si-am fost luati pe sus de un concert Grimus pe sufletul nostru, ca tare ne era dor de ei si de un #BerbeciucTweetMeet, am continuat cu o sambata lenesa, cu jucat pe comp HOMM 3 pana spre dimineata ca-n tinereti si cu o duminica cu o tura de lac in Herastrau :)

[flickr id=”6959312422″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6959312594″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6959312264″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7105382611″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”6959312014″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Presarati, va rog, intreaga saptamana cu descoperirea si redescoperirea forumului Magia Decupajului pe care l-am intors pe toate partile si cu ajutorul caruia am descoperit o gramada de tehnici pe care nu le stiam si care pot fi aplicate atat la decupaj, cat si la pictura si pe care le voi invata incetisor. Deocamdata sunt eleva constiincioasa si particip la lectiile pentru incepatori :) Si-am inceput decorand o cutie pentru cafea care acum troneaza frumos la noi in dulap (credeati ca stau eu o saptamana intreaga fara sa lucrez nimic?)

[flickr id=”7105383753″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Dar acum gata, inapoi la treaba!

 

PS: va asteapta o surpriza astazi :D