Ou de strut pictat “Gheisa”

Ei, iaca am facut-o si pe-asta :) Acum cativa ani nu mi-as fi putut imagina ca am sa ajung la un moment dat sa pictez oua de strut. Nu mi-as fi imaginat eu multe din cate am lucrat in ultimii ani. Ba nu m-as fi imaginat unde sunt absolut deloc.

Acum 5 ani umblam in tinute office, aveam servieta si laptop si masina de la firma, acum 4 ani lucram in online, iar acum … pictez oua de strut. Cum suna asta? :P Mie imi suna amuzant tare. Si-mi suna bine si-aproape de mine.

Procesul a fost anevoios si cam chinuitor pentru ca … oul a trebuit pictat in 2 etape – partea de sus si cea de jos – astfel incat sa nu existe totusi diferente de nuante/continuitate. A implicat multa rabdare si multe etape, iar distractia finala a dat-o fotografiatul care a durat mai bine de o ora. Nu mi-as fi imaginat ca e atat de greu sa pozez un ou, dar forma si luciul dat de lac faceau lumina sa se reflecte exact in zone cheie ale picturii si nu se mai intelegea mare lucru din modelul meu. Asa ca am testat, am improvizat, am cerut ajutor, am construit custi si m-am intins pe jos si, intr-un final apoteotic (si usor nervos) am obtinut o singura poza buna. Asta :)

[flickr id=”7267077026″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Concluzia? Trebuie sa imi iau cort pentru fotografie de produs ca sa scap de-o grija ca nu se mai poate asa.