Cum a fost la cursurile de decoupage

N-am reusit sa scriu si pe blog despre asta pana acum, dar in saptamana ce a trecut am participat la 3 cursuri de decoupage sustinute de draga de Alexandra de la Decoupage World.

Am asteptat cu nerabdare cursurile pentru ca promiteau niste tehnici carora nu le puteam da de cap singura cum am tot facut pana acum. De fapt, daca de proces ma prindeam binisor, nu stiam care sunt cele mai potrivite materiale. Si cum eu cel mai usor invat cand mi se arata pe viu, am spus ca e cazul sa ma inscriu la cursuri.

Cursurile nu m-au dezamagit deloc, ba din contra :) M-am bucurat sa o cunosc pe Alexandra si pe cateva dintre fetele de pe forum, iar noile tehnici invatate vor fi cu siguranta aplicate in noile lucrari. Nu sunt tehnici dificile, asa cum ma si asteptam, dar sunt tehnici migaloase si care presupun materiale nu foarte la indemana. Partea cea mai faina este, bineinteles, ca sunt tehnici universale si le voi putea aplica si in pictura. De fapt, am eu o banuiala ca ele au fost create pentru pictura si aplicate ulterior in decupaj. Ma pot insela, desigur.

Abia astept urmatoarea tura de cursuri (care va avea loc in toamna) ca sa vad ce minunatii mai vine sa ne invete Alexandra :)

Tehnica/efectul pasta vecchia aplicat pe un ceas urias …

[flickr id=”7285786398″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.

Tehnica dolce tridico pe o cutie de bijuterii …

[flickr id=”7285785566″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7285785900″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Si tehnica affresco pe carton panzat …

[flickr id=”7285787860″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7285788004″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici.