De 1 iunie, cu drag

Nu cred ca am avut vreodata o zi de 1 iunie atat de necopilareasca precum cea de azi. Cel putin la cum a fost pana la ora asta …

Am mers la somn abia pe la 4.30 am si-am avut cosmaruri care m-au tot trezit pana la 6 am. Mi-era si frig. Mi-am luat o patura mai groasa si-am adormit. La 10 a sunat telefonul. M-am trezit ametita si nu m-am mai culcat la loc. Notasem gresit deadline-ul unei comenzi. Ceea ce nu mi se intampla. E clar, sunt prea obosita. M-am apucat de lucru imediat. Am recuperat. Am raspuns la cateva mail-uri. Am pregatit 2 colete, am dus un al treilea. Am mai raspuns la mail-uri. Unde s-a dus ziua? Simt ca abia ma tin pe picioare de somn si-s nervoasa din cauza asta. Imi place sa fiu copil tot timpul, dar de ziua copilului mai abitir ca-n restul timpului. Azi am fost om mare. Bleacs. Diseara iesim la dans. Nu stiu de unde o sa scot energie, dar am sa o scot si-am sa fiu copil. Sa fie clar :)

Intre timp m-am indragostit nebuneste de lut si de roata olarului. Si de vizitele la Atelierul de Ceramica. Sunt 2 ore in care nu ma gandesc la nimic. Stau acolo si ma joc in lut si dispar orice griji. Aseara am plecat de-acolo cu o seninatate vecina cu extazul. Zen total. Am zambit la toata lumea. Ma dureau mainile de la atata joaca, purtam bluza cu pete si zambeam tuturor oamenilor din tramvaiul intunecat si posomorat. E minunat.

Asta e rezultatul a 6 ore in atelier. Abia astept sa invat mai mult, sa decorez, sa le vad gata. Imi sunt teribil de dragi lucrusoarele astea. Aseara, cand le-am pozat, imi venea sa le mangai de drag. Lucram, vorbeam cu Oana despre casuta noastra de la munte si ma vedeam lucrand la roata in aer si in soare. Cand ma gandesc la asta sunt un copil fericit :)

 

[flickr id=”7313989042″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

[flickr id=”7313988554″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7313988748″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7313988634″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7313988448″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7313988868″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]