Cum a fost la targ “I Love Handmade” pe 9-10 iunie

Ei, dragilor, s-a mai dus un targ. Cand imi amintesc editia din mai si ma gandesc apoi la cea care tocmai a trecut … mai ca nu-mi vine sa cred.

Editia din mai a fost ploiasa si rece, iar aceasta insorita si caniculara. Ambele la extreme. Cumva ne-a scapat printre degete vremea dulceaga de primavara in care un targ este oportunitatea perfecta de tinut nasul la aer si bucurat de povesti.

Noi am fost totusi adapostiti si nu am suportat foarte direct efectele soarelui decat dimineata cand am asezat standul, dar am vazut cateva fete cu pielea de un rosu-grena ce mi-a dat fiori si mi-a amintit de primul meu targ  (despre care am povestit aici si aici) de la care realizez acum ca au trecut 3 ani. Wow. Nu-mi vine sa cred ca s-au facut 3 ani de targuri. Serios. Imi amintesc emotia primului targ, caldura si arsura de pe spate care mi-a crapat ulterior carnea si mi-a lasat cicatrici pentru mult timp … si bucuria, sentimentul de descoperire si apartinere. Fantastic a fost.

Si tot datorita amintirii asteia am descoperit ca vineri, pe 8 iunie, blogul Glorybox a implinit 3 anisori. Au existat povesti pe un alt blog, dar glorybox.ro s-a nascut acum 3 ani, pe 8 iunie, cu aceasta postare. Hmm … ar fi frumos sa sarbatorim :) Discutam maine despre asta :D

Mi-a disparut din minte orice voiam sa povestesc despre targul ce-a trecut. A fost cald, obositor, dar voi ne-ati vizitat si v-a cam placut ce ati vazut, asa ca va imbratise cu drag si va astept si la urmatorul :)

[flickr id=”7175869145″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7175869059″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7175868993″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7361095880″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7361095786″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7175868765″ thumbnail=”thumbnail” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]