In Bod, la o socata si-un picior de munte :)

Dragii babei,

Sa nu ma dati disparuta, dar … am fugit din Bucuresti :D In ultima vreme am lucrat mult, mult, prea mult, iar caldura din ultima saptamana a pus capac la tot. Asa ca de ieri seara suntem in Bod si ne bucuram de racoare. Desi afara e deja cald eu va scriu de la racoare, din casa socrilor me si mi-au cam inghetat picioarele – mi-era deja dor de senzatia asta.

Cand am ajuns aseara am observat cu mirare ca gradina este ramasa cu 3-4 saptamani in urma fata de caldura de la ses – capsunile abia acum incep sa roseasca, visinele nici nu s-au parguit si, cel mai important, socul este inca in floare! Ceea ce m-a facut sa imi amintesc instant de copilarie si de socata din care n-am mai baut cam tot de-atunci :) Asa ca am dat fuga pana in gradina inainte de lasarea intunericului, am aduna 10-12 flori, am cautat retete si … ta daaaa!

  [flickr id=”7371137532″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Acum ma invart in jurul ei ca o pisica in jurul unui acvariu cu pesti si mor de ciuda ca trebuie sa mai asteptam cam pana maine ca sa imi bag nasul in ea :D

Gata, fug, ca azi avem programata o plimbarica pe drumul vechi de Poiana si inapoi, apoi o inghetata pe Republicii si un gratar deseara. Iuhuuuu!