Vine vacantaaaaa :D

Dragii mei dragi,

Sa punem intai coloana sonora:

 

 

Este deja o traditie in ultimii 4 ani sa imi sarbatoresc aniversarea in Vama. Anul trecut am trecut pe-acolo cam fugitiv, dar anul asta m-am hotarat ca vreau sa ma relaxez serios. Sa am timp sa ma rasfat in mare si sa soparlesc la soare pana ma fac de ciocolata.

La asta se adauga si dorinta mea de a lua o mica pauza de la comenzi personalizate care pentru mine sunt foarte solicitante si de a lucra macar cateva zile in voie.  Daca o sa reusesc sau nu ramane de vazut.

Asa ca in perioada 1-15 iulie nu voi lucra comenzi personalizate (dar stocul va asteapta), iar intre 3-10 iulie voi fi in Vama :) Prin urmare, daca va doriti ceva special in perioada respectiva, scrieti-mi cat mai repede ca sa ne organizam si sa am timp sa le lucrez in timp util.

N-aveti teama insa :) Voi reveni in forta chiar inainte de termen pentru ca pe 14-15 iulie va astept la ultima editie de vara a targului “I Love Handmade” dupa care targul va lua si el vacanta pana in toamna. La fel voi face si eu cel mai probabil – adica nu voi participa la alte targuri.