Tricouri “Evenstar”

Viata a fost buna cu mine si m-a ferit pana acum de dureri importante. Realizez ca dramele noastre sunt uneori atat de mici. Saptamana trecuta ma strangeau peretii si simteam ca nu pot face fata la timp comenzilor, ca am obosit, ca vreau o pauza, ca nu mai pot.

Apoi a venit vineri si totul s-a intors invers. Nici macar nu am avut ragazul sa trag aer in piept. Nu am apucat sa imi privesc problemele ca fiind mici si meschine. Au disparut pur si simplu.

Munca mea, cea de care imi doream sa fug, mi-a devenit terapie.

Cei ce indragesc Lord of the Rings sunt sigura ca nu vor avea nevoie de explicatii. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu universul creat de Tolkien explicatiile ar putea parea puerile si nu este momentul, asa ca incerc doar cateva cuvinte …

Pandantul Evenstar (Evening Star) apartinea lui Arwen, ultima si cea mai frumoasa dintre elfii nemuritori inca aflati pe pamant. Astfel, ea insasi era numita Evenstar. O stea a inserarii, la apusul generatiei sale. Arwen ii ofera pandantul Evenstar lui Aragorn ca simbol al iubirii sale si al renuntarii la nemurire pentru a-i fi alaturi.

Am gasit ceva poetic si catartic in a picta acest simbol in aceste momente. Si l-am pictat cu drag, incet, depanand povesti cu oameni dragi, luandu-mi la revedere.

Cele doua tricouri pictate sunt si ele o declaratie de dragoste. Poate veti intelege mai bine daca veti observa in coltul stang al fiecaruia, Soarele si Luna. Ii multumesc din suflet Deliei ca mi-a oferit ocazia sa pictez un simbol atat de frumos si de drag mie.

[flickr id=”7485497816″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7485497414″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7485497710″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”] [flickr id=”7485497276″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”none”]

Detalii aici si aici.

 

 

Plecarea asta in Vama.trebuia sa fie una